Ledningsnät

Säkra och hållbara VA-lösningar – Vi levererar kompletta ledningssystem för vatten och avlopp som garanterar effektiv flödeshantering och långvarig prestanda.

Ledningsnät och VA-anläggningar

Infrastrukturen för vatten och avlopp (VA) utgör grunden för en fungerande samhällsstruktur. Oavsett om det gäller ett enskilt hushåll eller en kommunal fastighet är ett väl utformat VA-system avgörande för att hantera vattenförsörjning, avloppshantering och dagvattenkontroll. På Bygg och Markplanering i Mariefred AB har vi mångårig erfarenhet och expertis inom projektering, byggnation och underhåll av ledningsnät, som täcker alla delar av VA-anläggningar.

Vatten- och avloppsledningar för både privata och kommunala behov

Vi arbetar med både små och stora projekt, från installationer i privata bostäder till storskaliga kommunala VA-anläggningar. Vårt team har den tekniska kunskapen och kapaciteten att genomföra alla delar av ett ledningsprojekt – från planering och grävning till installation och inkoppling av både vatten- och avloppssystem.

Vi kan exempelvis hjälpa er med

Nyinstallation av vattenledningar

För hushåll och kommersiella byggnader som säkerställer att vattenförsörjningen är pålitlig och effektiv.

Anläggning av avloppssystem

Som uppfyller miljökrav och säkerställer en säker och hållbar hantering av avloppsvatten.

Projektering av nya VA-system

I samband med nybyggnationer. Vi tar hänsyn till både dagens och framtidens behov, för att skapa system som fungerar optimalt på lång sikt.

Modernisering av äldre ledningsnät

För att uppgradera dem till moderna standarder och säkerställa bättre funktion och hållbarhet.

Utbyggnad av befintliga system,

Där vi anpassar VA-anläggningar till förändrade behov, exempelvis vid utökning av bostadsområden eller kommersiella fastigheter.

Felsökning och reparation

Av läckande eller skadade ledningar. Vi använder moderna tekniker, som rörinspektion med kameror och minimalinvasiva metoder, för att snabbt och effektivt åtgärda problem.

Kvalitet, säkerhet och hållbarhet

Vi ser till att alla våra lösningar är utformade enligt gällande föreskrifter och standarder, vilket garanterar både säkerhet och långvarig funktion.Vi garanterar en smidig och hållbar lösning som anpassas efter dina specifika krav och förutsättningar, och vi ser till att varje projekt genomförs med fokus på kvalitet, säkerhet och långvarig prestanda.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå